Bionergetičar nudi besplatne tretmane osobama zaraženim koronavirusom

Muhamed Omerović

Bioenergetičar Muhamed Omerović, o kojem smo nedavno objavili članak na portalu ZG express, objavio je da osobama zaraženim koronavirusom nudi besplatne tretmane.

“Samo u poslednje dvije godine uspješno sam tretirao više od 50.000 osoba i to besplatno, među kojima je veći broj osoba oboljelih od raznih virusnih oboljenja. Među njima je svakako bilo najviše osoba zaraženih virusom gripe. Osobama koje su bile inficirane virusom gripe, doslovno se tokom tretmana stabilizirala tjelesna temperatura, (nerijetko i sa punih 39 stupnjeva se spuštala na normalnih 36,5 do 37), a tegobe poput glavobolje, kašlja, curenja nosa i sličnog su prestajale”, objavio je Omerović na svojoj web stranici.

“Rezultati su fascinantni i za mene samog jer sam dugo vremena mislio da je tu nemoguće pomoći”, piše Omerović te dodaje :”Mislim da bih mogao doprinijeti u liječenju zaraženih Corona virusom. Nudim se da to radim besplatno. Te tretmane oboljelih moguće je bilo kad odraditi sa distance (na daljinu). Iskustva u liječenju sa distance su više nego dobra.”

Više o Muhamedu Omeroviću i njegovim tretmanima pročitajte na ovom linku.