BEAUTYFEST: Prvo izdanje festivala ljepote s humanitarnom notom okupio brojna poznata lica

Foto: Slaven Janđel

Premijerno izdanje festivala ljepote Beautyfest, održano jučer u hotelu Esplanade Zagreb u organizaciji lifestyle portala zadovoljna.hr, u odličnoj je atmosferi okupio brojna poznata lica, beauty influencere i zaljubljenike u preparativnu i dekorativnu kozmetiku.

Prvi Beautyfest podržale su tako Bojana Gregorić, Darija Lorenci Flatz, Marko Grubnić, Lejla Filipović, Nina Violić, Lucija Lugomer, Mirna Maras, Monika Kravić, Sandra Perković, Almira Osmanović i mnogi drugi.

Foto: Slaven Janđel

U sklopu programa festivala, posjetitelji su mogli testirati novitete u preparativnoj kozmetici, ali i saznati sve o njezi kože iznutra i izvana. O tome, kao i o najnovijim trendovima s područja neinvazivne estetike, na panelima koje je moderirala radijska i televizijska voditeljica Edina Pršić, govorili su vrhunski stručnjaci – liječnici, farmaceuti i nutricionisti, a na raspolaganju je bio i tzv.

Experience room namijenjen iskušavanju revolucionarnih tretmana ljepote. Male trikove za savršen make-up posjetitelji su mogli otkriti na make-up radionici.

Foto: Slaven Janđel

Beautyfest je imao i veliku humanitarnu notu – prihod od prodaje VIP ulaznica namijenjen je udruzi Europa Donna za borbu protiv raka dojke i promicanje kvalitete žena koje su liječene od ove bolesti, a na samom festivalu, posjetitelji su kupnjom majica s ilustracijom Tisje Kljaković mogli podržati i rad udruge Nismo same.