Bang Bang je proslavio deseti rođendan na najbolji mogući način – u ispunjenom klubu Boogaloo

Foto: Filip Kovačević

Bang Bang je proslavio deseti rođendan na najbolji mogući način – u ispunjenom klubu Boogaloo uz svoje fanove i goste s kojima su rokali nešto više od dva sata!

Rođendansko slavlje band Bang Bang je službeno započeo singlom “Do kosti” s novog albuma “Kino i kokice” i odmah rasplesao prisutne. Nastavili su s hitovima “Papar i sol”, “Nadrealizam”, “Pijani i zaljubljeni”, a publika ih je pratila na svakom taktu.

Kao i svaki rođendan, tako ni ovaj nije prošao bez rođendanske torte i gostiju iznenađenja.

Bang Bang-u su se na pozornici pridružili stari članovi Jelena Vlačić, Zvone Domazet i Mihael Kurjančić koji su s bendom izveli “Nešto me pogodilo”,”Imam” i “Ne zaboravi me”. Osim njih, sinoć su se na pozornici pojavili Ivan Šarić koji je zahvaljujući svojoj vokalnoj trenerici Lari briljirao s njom u duetu dok su izvodili “Pismo”, a nakon toga se bendu pridružio Baby Dooks s kojim su zapalili publiku izvedbom aktualnog singla “Striptease”.

Pred kraj koncerta su prisutni imali priliku uživati u pravoj predstavi koju su izveli Bolesna braća i Jurica Pađen miksajući svoje hitove “Oprosti mi” i “Fratello”.

Bang Bang su se zahvalili svima i koncertno rođendansko slavlje zatvorili hitom “Imam” koji je cijeli Boogaloo pjevao otpočetka do kraja zajedno s Larom: “Sretni smo što smo svoj deseti rođendan i izlazak trećeg albuma proslavili s najboljom publikom koja je uz nas od samih početaka. Tulum je bio odličan i želimo se zahvaliti svima koji su nam pomogli u njegovoj realizaciji. Nakon ovakvog koncerta mogu samo reći da imamo snage za idućih deset godina. ”

Svima koji su propustili ovaj spektakl donosimo dio atmosfere i preporučujemo da se krenu pripremati za sljedeći koncert uz novi album “Kino i kokice” s kojim uz 3D naočale mogu uživati u slikama i novim pjesmama Bang Banga.