Alex Ognjena u odabranom društvu slavila život i humanitarnost: “Ne mogu zamisliti bolji poklon za 40. rođendan!”

Foto: Goran Berović

Poznata humanitarka i glazbenica Alex Ognjena sinoć je u odabranom društvu u Kaptol Boutique Cinema&Baru slavila život i humanitarnost, a ujedno je predstavila i novu emotivnu pjesmu te prateći videospot “Bože, uzmi me”.

Simbiozu ova tri velika događaja podržali su odabrani uzvanici s kojima je sinoć stvorena jedna nova, predivna uspomena, kaže nam Alex.

“Ponosna sam na šarolikosti ‘mojih ljudi0 koji su došli i podržali me sinoć. Ne mogu zamisliti bolji poklon za 40. rođendan od toga da tako divne duše mogu zvati svojim prijateljima. Jučer je stvorena jedna predivna uspomena i mogu samo biti zahvalna što njihova količina ljubavi nemjerljivo nadmašuje svu bol koju osjećam”, izjavila je Alex nakon proslave.

Pomalo drugačiji od uobičajenih evenata, Alex Ognjeni jučerašnji je dan bio velik i bitan. Prije same premijere spota, uzvanicima su se obratili i njeni dobri prijatelji i suradnici. Budući da se sinoć slavila i humanitarnost, govor je održao i njen prijatelj, predsjednik udruge beskućnika Fajter Mile Mrvalj. Pridružio mu se i predstavnik Dallas Recordsa Davor Franjić, koji je prvi imao prilike čuti novu pjesmu, još u fazi nastajanja.

Iako već neko vrijeme pjesma stoji u ladici, nakon ‘zelenog svjetla’ pjesma je snimana u studiju Tihomira Preradovića, koji ujedno potpisuje aranžman i produkciju. Spot je nastao u režiji umjetnika, njenog prijatelja i redatelja Nikole Vudraga, koji simbolično u spotu predstavlja smrt.

“Odlučila sam simbolično objaviti ovu pjesmu na svoj okrugli rođendan i posvetiti se možda i prvi put u životu sebi, živjeti zahvalno dan po dan, s vjerom u budućnost, ma koliko ona trajala”, izjavila je Alex povodom objave nove pjesme “Bože, uzmi me”.

Emotivan govor nakon održane premijere održala je i Alex, a prisutne je uspjela ujedno nasmijati i rasplakati.

“Neki su mi bili podrška, neki su mi okretali leđa i pozvala sam vas da vam zahvalim što ste bili uz mene i što ste znali tko sam i što niste dopustili da vam drugi govore tko sam i nikad vam neću moći dovoljno zahvaliti. Nadam da će to catering odraditi umjesto mene”, rekla je i dodala: “Hvala vam na donacijama i na svemu, to me stvarno znalo dizati iz mrtvih”.

Na promociju su stigli i poznati uzvanici među kojima Željko Bebek sa suprugom Ružicom, Miron Hauser, Lana Pavić, Boris Blažinić, Marina Orsag, koja je ujedno i vodila cijeli event i drugi..

Tekst i glazbu potpisuje Alex Ognjena, režiju Nikola Vudrag, a montažu i snimanje Max Hozić.

Pogledajte spot Alex Ognjena – Bože, uzmi me: