Alen Islamović okupio prijatelje i snimio singl kojim poručuje da ljubav može pobijediti sve [VIDEO]

Alen Islamović okupio prijatelje i snimio singl kojim poručuje da ljubav može pobijediti sve
Foto: Croatia Records

Alen Islamović predstavio je novi singl i spot “Sudnji dan” za koji je napisao tekst. Glazbu potpisuje Dragomir Herendić Dragianni, dok su obojica zaslužni za aranžman.

Nova pjesma je reakcija autora na sve loše što se događa u svijetu i poruka da ljubav može pobijediti sve loše.

Na ovoj pjesmi Alen je okupio i svoje prijatelje, bivše članove grupe Divlje jagode: Naska Budimlića na bubnjevima i Zlatana Ćehića na bas gitari te Dragomira Herendića Dragiannia, solo gitaristu i bivšeg člana grupa Zabranjeno Pušenje i Crvena Jabuka. Spot za pjesmu “Sudnji dan” snimio je i režirao Zdravko Valentin.

Nova pjesma ujedno je i posveta četrdesetoj obljetnici od albuma “Motori” na kojem je Alen napisao sve tekstove te album obilježio svojim glasom kao pjevač Divljih jagoda. Veliku obljetnicu Alen će obilježiti turnejom pod imenom “Motori 40” te nizom koncerata u ovoj godini, a fanove očekuju brojni stari i novi hitovi te odlična svirka.

Osim turneje, jedan od najpoznatijih rock glazbenika planira i izlazak novog studijskog albuma najavljenog prethodnim singlom “Znak”, a kao član grupe 4 asa dovršava i njihov zajednički novi album.

Poslušajte “Sudnji dan”: