‘Ajmo Dinamooooo!’ Hrvatski vojnici iz Afganistana poslali poruku podrške svom klubu

'Ajmo Dinamooooo!' Hrvatski vojnici iz Afganistana poslali poruku podrške svom klubu
Foto: Facebook

Dinamu uoči povijesne utakmice s Viktorijom Plzen stižu poruke podrške sa svih strana, ali jedna među njima ipak zaslužuje posebnu pažnju – ona koju su zagrebačkom klubu uputili hrvatski vojnici iz Afganistana!

“Podrška Dinamu stiže sa svih strana! Uoči važne i povijesne utakmice protiv Viktorije i povodom proljeća u Europi nakon dugih 49 godina, igračima i stožeru Dinama stigla je poruka podrške iz dalekog Afganistana gdje se nalaze hrvatski vojnici u mirovnoj misiji ‘Resolute Sopport’!”, objavio je Dinamo na Facebooku.

A poruka koja je stigla iz dalekog Afganistana glasi:

“S posebnom pozornošću i zadovljstvom i mi pripadnici 9. HRVCON-a ovdje u Afganistanu pratimo nastupe voljenog kluba. Kao što to slogan misije ‘Resolute Support’ kaže: ‘One Mission, One Team’ sugerirajući da samo svi zajedno možemo polučiti uspjeh i samim time pomoći afganistanskom narodu u postizanju toliko željenog mira, tako i vaš uspjeh može samo biti građen na zajedništvu i doprinosu svakog pojedinca u ostvarivanju kolektivnog cilja! Svim srcem želimo uspjeh našem Dinamu u večerašnjoj utakmici sa vjerom u nastavak modrog proljeća. Ajmo Dinamooooo!”