Aco Petrović objavio: Akcija za spas Cibone obustavlja svoje aktivnosti!

Foto: Augustas Didžgalvis / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0)

Akcija prikupljanja novca na račun udruge “Mi smo Cibona” s ciljem spašavanja proslavljenog hrvatskog košarkaškog kluba je obustavljena i svim ljudima koji su uplatili novac, bit će vraćena sredstva, objavio je Aleksandar Petrović, javlja HRT.

“S obzirom da Cibona ide dalje istim putem, akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!”, objavio je Petrović na Twitteru.

Aco Petrović i odvjetnik Saša Pavličić Bekić, sportski zaljubljenik i navijač Cibone te nekadašnji disciplinski sudac ABA lige i Prve HNL, bili su na čelu inicijative koja skupljanjem donacija sa svih mogućih strana želi spriječiti da Cibona završi u ropotarnici povijesti.

Ideja je bila, da se od onih kojima je Cibona u srcu, a financijski su zbrinuti, sakupi dovoljan iznos koji bi jamčio opstanak kluba, što je Petrović shvatio kao osobnu misiju, jer je uz Cibonu vezan još od 1976., a prošao je kroz sve klupske strukture, od igrača i trenera do čelnog čovjeka.