ZVIJEZDE PJEVAJU: Kreće nova sezona najzabavnijeg glazbenog showa, otkrivamo parove i datum početka

Foto: Dario Njavro / HRT

U subotnjem prime-time terminu na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) počinje proljetna, 12. sezona najzabavnijeg glazbenog showa u nas – a danas vam ekskluzivno otkrivamo otkrivamo i tko su pjevački parovi i članovi žirija, te sve pojedinosti nove sezone showa “Zvijezde pjevaju”.

“Zvijezde pjevaju” predstavljaju, ali i stvaraju zvijezde, trendove i dobre vibracije.

“Junake naših emisija vidite svugdje oko sebe, zabavljaju vas i izvan HRT-ovih subota – a tako će biti i ovog proljeća. Još atraktivniji, zabavniji i veseliji vas čekamo na malim i još manjim ekranima od 25. ožujka. Na tim manjim, internetskim ekranima već smo vrlo prisutni – i bit ćemo još i više tijekom ožujka, u iščekivanju prve emisije”, stoji u priopćenju HRT-a.

A u subotu, 25. ožujka moći ćete zapjevati zajedno sa sljedećim, našim novosezonskim natjecateljskim pjevačkim parovima:

1. glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević

2. chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA

3. glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

4. modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl

5. spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić

6. voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović

7. voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras

8. glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić

Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Ivanka, ZSA ZSA, Ivan i Vjeko – ali mi ne sumnjamo da će i oni biti izvrsni poput svojih, već iskusnijih kolega.

U novoj sezoni od 7 epizoda HTV donosi neka osvježenja: u dvije epizode o konačnom poretku odlučivat će dodatni dueli, a u finalnoj emisiji otkrit će pjesme koje su zvijezdama obilježile život.

Žanrovi su ostali isti – samo se novi val vratio umjesto mjuzikla, te ponovno slušamo pjesme odjevene u pop, funk, rock, dance, šansonu, hip hop i baladu.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

“I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj – u udarnom terminu subotom na HTV1”, poručuju iz HRT-a.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica projekta Uršula Tolj.

Dvanaesta sezona omiljenog pjevačkog showa emitira se uživo, a moći ćete je pratiti i na HRT-ovom youtube kanalu, na platformi HRTi, kao i na društvenim mrežama i webu hrt.hr.