Zuhra političar! Predstavio svoju kandidaturu i kreće u žestoku kampanju

zuhra-2
Popularni glumac i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra novim se kazališnim hitom Političar odlučio okušati u političkim vodama, a svoju kandidaturu te kakva nam iznenađenja priprema predstavio je građanima u samom srcu Zagreba.
[AdsWithin]
“Ja se kandidiram, vi plaćate! Pošten političar je nesposoban političar!” – to su su neki od političkih slogana koji će ovoga ljeta odjekivati Hrvatskom!

Nova kazališna komedija Političar, autora Ladislava Prežigala, Hrvatskoj će javnosti pokazati kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike. Dok lijeve, desne i one srednje stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, Zuhra će u ovoj dinamičnoj predstavi utjeloviti pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje.

Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke, svi oni žele vlast kako bi se okoristili i zbrinuli sebe, a sve će ih utjeloviti svestrani Zuhra.

Iza ljetne hit predstave koja će obići cijelu Hrvatsku, stoji dobro poznata B GLAD produkcija, koja je Hrvatsku već podigla na noge spektaklima Footloose i Crna kuća – mjuzikl u boji. Dramaturgiju Političara potpisuje novinar i pisac Igor Weidlich.

Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara, donosi nam ova urnebesna ljetna komedija koja će bez sumnje natjerati političare da se zamisle, a pojedini u njoj možda i prepoznaju.

zuhra-1