Znate li koji su jesenski tretmani koje treba vaše tijelo? Saznali smo odgovor u zagrebačkom studiju Kaja!

Foto: Nikola Zoko

Neda Parmać, Ivana Marić, Uršula Tolj, Neven Ciganović bili su samo neka poznata lica na velikom jesenskom partyju u zagrebačkom beauty centru Kaja u kojem je njegova vlasnica, Martina Zrinski, otkrila predrasude koje imamo, kad je njega tijela u pitanju i pozvala sve da s njegom tijela i borbom s celulitom ne počinju na proljeće, nego s prvim danima kalendarske jeseni!

Sezona kupanja i sunčanja je završila, ušli smo u hladniji dio godine. Kožu prekrivaju slojevi odjeće, a mi smo po tko zna koji put sami sebi dali obećanje da će idućeg ljeta sve biti drugačije – obračunati ćete se s celulitom na vrijeme, riješiti se dlačica, s lica ukloniti mrlje koje su u kombinaciji s preplanulom kožom ružan ukras na licu. Znate li kada je najbolje vrijeme? Vjerovali ili ne upravo jesen!

U to su se uvjerili Neda Parmać, Ivana Marić, Uršula Tolj, Neven Ciganović koji su bili samo neka poznata lica na velikom jesenskom partyju u zagrebačkom beauty centru Kaja u kojem je njegova vlasnica, Martina Zrinski, otkrila predrasude koje imamo, kad je njega tijela u pitanju pozivajući sve da s njegom tijela i borbom s celulitom ne počinju na proljeće, nego s prvim danima kalendarske jeseni!  Krenete li sada, rutina može biti mjesečna, a tijelo se tako održava i dovodi u formu!

“Jesen u Kaji neka započne sa stopalima, dijelom tijela koji nam ulazi u fokus samo kad zagrije sunce, a mi uskočimo u sandalice. Nemojte na njih zaboraviti s prvim jesenskim kišama jer na vašim su stopalima tragovi ljeta. Sitna oštećenja nastala nakon hodanja po kamenčićima ili pijesku, natisci kože od najomiljenijih sandala, dehidracija kože cijelih stopala, ako se ne riješe i ne hidriraju mogu stvoriti velike probleme. Kao i cijelo tijelo i stopalima je potrebna kvalitetna njega cijele godine”, rekla je na samom početku jesenskog partyja Martina Zrinski, vlasnica salona Kaja.

Foto: Nikola Zoko

Kad je o stopalima riječ, Martina je dodala i kako i ostaci trajnog laka na noktima mogu uzrokovati bolove i nastanak hematoma ispod nokatne ploče što u najgorem slučaju dovodi do pucanja nokta. Uz to, napomenula je kako je njega  stopala i priprema tog dijela tijela za hodanje u zatvorenoj obući je od znatno veće važnosti od ljetnog blještavila. U Studiju Kaja su jesenske pedikure dubinske – počinju pilingom stopala, njegom noktiju i kvalitetnim maskama i masažom stopala, a tijekom listopada, uz svaku pedikuru je skidanje trajnog laka s noktiju gratis.

Što je s celulitom?
“Njega sve žene vide početkom proljeća, a jesen je idealno vrijeme za napad na ovaj ružan ukras na tijelu!  Sada je vrijeme da pomoću maderoterapije razbijemo sve naslage
te da održavanjem jednom tjedno sljedeće ljeto dočekate besprijekorno zategnuti”,
napomenula je Martina i pozvala sve žene da isprobaju ovaj tretman tijekom listopada. Tijelo će dovesti u formu, potaknuti će limfu na pravilan rad, a u konačnici kontinuirana maderoterapija će dovesti do toga da nestane celulit.

Upoznajte Anu!
“A sada naša Ana, stroj najnovije generacije za uklanjanje i redukciju dlačica. Redukciju….da, jer proces uklanjanja dlačica, iako je doveden do savršenstva ovisi o onom još jednom, ljudskom faktoru”, rekla je Martina i pokazala način na koji funkcionira ovaj aparat koje su isprobale brojne i javnosti poznate žene poput pjevačica Nede Parmać i Ivane Marić, te tv urednice Uršule Tolje.

Posebnost ovog aparata je in motion tehnologija koja tijekom jedne sekunde ima mnogo dubinskih bliceva koji direktno djeluju na korijen dlake. Za razliku od obične depilacije, prilikom ovog tretmana dolazi do slabljenja korijena dlačica koje s vremenom prestaju rasti na tretiranom mjestu. Uspješnost ovisi o nijansi kože, debljini i vrsti same dlačice, ali i u kontinuiranom tretiranju dijelova tijela s kojeg želite trajno ukloniti dlačice. Aparat odlično rješava dlačice na prsima, leđima, bikini zoni, nogama, rukama…

“No, uz depilaciju, Ana uspješno rješava probleme s pigmentacijom kože, zateže bore na licu i dekolteu, pomaže u rješavanju problema s aknama i ono najrevolucionarnije rješava se gljivica na noktima!”, zaključila je na kraju Martina i pozvala sve Zagrepčanke da zavire u njezin salon i osjete ljepotu jesenske njege lica i tijela u Kaji.