Esencije divljeg samoniklog bilja u dva nova uchka premium proizvoda

Foto: Doris Fatur

Liniju organskih premium proizvoda proširila je uchka, a nove proizvode predstavila je u Galeriji Dalia – Bi-Phase Body Elixir za dubinsku obnovu i hidraciju tijela i Balancing Mist za toniziranje nakon čišćenja lica te make-up fiksiranje.

Divlje bilje sadrži do 30 posto više aktivnih supstanci od uzgojenog bilja, pa čak i od organski uzgojenog bilja, pokazala su istraživanja. uchka, premium organska kozmetika, proizvode bazira na esencijama divljeg ljekovitog samoniklog bilja primarno s mikro lokacija Učke, Rta Kamenjak, Ćićarije i Banjola. Upravo se esencije divljeg samoniklog bilja nalaze i u dva nova uchka premium proizvoda Bi-Phase Body Elixir i Balancing Mist koja su predstavljena u zagrebačkoj Galeriji Dalia.

Bi-Phase Body Elixir vraća koži sjaj, priprema je za sunce te potiče tamnjenje
Jedan od ključnih aktivnih sastojaka regenerirajućeg Bi-Phase Body Elixira je ručno rađeni macerat organske mrkve upotpunjen umirujućim i osvježavajućim esencijama divlje branog matičnjaka i mente te prirodnim hidratizatorima, poput gela crvene alge i fitoskvalana dobivenog iz maslina. Bi-Phase Body Elixir je najbolji odabir za njegu devitalizirane, blijede, suhe i zrele kože koju umiruje, obnavlja, vraća joj vlažnost, svježinu i zdravi sjaj. Zbog bogatstva beta karotena, uchka eliksir je sjajan za pripremu kože tijela prije sunčanja kao i nakon njega, jer štiti kožu od oksidacijskih oštećenja, sprečava reakcije fotoosjetljivosti i pomaže pri zdravom tamnjenju.

Balancing Mist tonizira kožu lica i priprema je za naredne korake njege
Lagana balansirajuća maglica Balancing Mista savršen je blend tonizirajućih, hidratantnih i regenerirajućih komponenti. Hidrolati divlje branog matičnjaka i mente na kožu djeluju nježno osvježavajuće, umirujuće, protuupalno i antioksidativno. Prekrasnog je osvježavajućeg biljnog mirisa, ostavlja kožu mekom te potpomaže bolju apsorpciju seruma i krema u daljnjim koracima njege. Balancing Mist je idealan partner za prvi korak njege lica nakon čišćenja i za cjelodnevnu svježinu te kao make-up fiksator.

U dizajnu ambalaže korišteni fragmenti motiva autorskih djela Borisa Bućana
I ovoga puta, u oblikovanju ambalaže uchka proizvoda korišteni su fragmenti motiva autorskih djela znamenitog akademskog slikara i doajena grafičkog oblikovanja Borisa Bućana. Bućanova osebujnost i originalnost za nas predstavljaju inspiraciju i ideju koje su nam otvorile prostor za dizajnersku igru i semantičku reinterpretaciju kroz fragmente pretočene u priču o mističnosti i ljepoti divlje žene – ljepoti uchke, istaknula je Ivana Šimatović, direktorica kozmetičke kuće Mediterra Herbal.

Bi-Phase Body Elixirom i Balancing Mistom, uchka zaokružuje liniju organskih premium proizvoda za njegu kože baziranu na sinergijskom djelovanju supstanci dobivenih iz samoniklog bilja prikupljenog wildpicking metodom. Svaki, od ukupno sedam uchka proizvoda, nudi visoko učinkovitu koncentraciju aktivnih supstanci u svom sastavu – osiguravajući premium anti-ageing njegu koja regenerira, štiti, podržava mladolikost i ublažava znakove starenja kože.