ZET i ove godine pripremio besplatne izvanredne linije za Noć muzeja

Noć muzeja
Foto: Press

Zagrebački električni tramvaj i ove godine pripremio je besplatne izvanredne linije za tradicionalnu manifestaciju Noć muzeja.

Od 18 sati do 1 sat iza ponoći u prometu će biti izvanredna autobusna linija od Trga Mažuranića do Muzeja suvremene umjetnosti. Polasci s Trga Mažuranića ostvarivat će se od 18 sati svaki puni sat, dok će se polasci od Muzeja suvremene umjetnosti ostvarivati također svaki puni sat, počevši od 18.30, sve do 0.30 sati iza ponoći.

Izvanredna autobusna linija uvodi se i na relaciji Muzej Mimara – Gornji Grad. Linija će biti u prometu od 18 sati do 1 sat iza ponoći, a polasci će se ostvarivati svakih 10 – 15 minuta.

Turistički tramvaj će od 18 sati do 1 sat iza ponoći voziti kružnom trasom: Trg Republike Hrvatske – Frankopanska – Trg bana Josipa Jelačića – Praška – Zrinjevac – Mihanovićeva – Vodnikova – Savska – Trg Republike Hrvatske

Uspinjača će u petak voziti do 2 sata ujutro.

Prijevoz na izvanrednim autobusnim linijama i turističkom tramvaju je besplatan, a na uspinjači će biti besplatan od 18 sati do 2 sata iza ponoći, dok se karta mora imati u vozilima na redovnim tramvajskim i autobusnim linijama.