Željko Krušlin Kruška & Latino objavili lyric video za hit singl “Na putu sam za ludilo”

Foto: Screenshot

Jedan od najomiljenijih domaćih kantautora, Željko Krušlin Kruška, sa svojim bendom Latino objavio je lyric video za pjesmu “Na putu sam za ludilo”.

Novi singl premijerno se mogao čuti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, a sjajne reakcije publike ukazuju na to da je ovaj sastav iznjedrio još jedan potencijalni radijski hit.

Glazbu i tekst potpisuje sjajni Željko Krušlin, dok je pjesmu aranžmanski oblikovao njegov dugogodišnji suradnik i prijatelj, producent Duško Mandić.

“Pjesma ‘Na putu sam za ludilo’ nije pisana namjenski za CMC festival, ali se odlično uklopila u ovogodišnji ambijent na vodičkoj rivi. Prepustit ću cijenjenoj publici da kaže što misli o pjesmi, a ja ću čitavu njenu esenciju sažeti u nekoliko stihova: ‘Ne gledam na život nikad zlovoljno, dajem ti se noćas jako povoljno. Ali nam se želje razilaze često, tebi treba razlog – meni samo mjesto'”, simpatično je prokomentirao Željko Krušlin Kruška.

Nakon sjajnih singlova “Kajem se”, “Ostani u mom životu” i posljednjeg, “Na putu sam za ludilo”, dobili smo potvrdu kako Željko Krušlin i grupa Latino zvuče bolje nego ikad, a kombinacija nenadmašnih Kruškinih nota i retro aranžmana Duška Mandića garancija su sjajnog studijskog albuma koji publika očekuje s velikim nestrpljenjem.