ZAGREPČANI IMAJU VELIKO SRCE: Prikupljeno gotovo pet milijuna kuna za nabavu opreme za Petrovu bolnicu

ZAGREPČANI IMAJU VELIKO SRCE: Prikupljeno gotovo pet milijuna kuna za nabavu opreme za Petrovu bolnicu
Foto: Facebook

Humanitarnu akciju “Vratimo Palčiće u Petrovu” je uspjela, prikupljen je iznos od gotovo pet milijuna kuna za nabavu opreme za Petrovu bolnicu.

“Od danas kreće plaćanje svih predračuna opreme, te ćemo vas pravodobno obavještavati o svim transakcijama i objavljivati sve račune. Zadovoljstvo nam je osim toga vam javiti i da je prvih devet inkubatora krenulo iz SAD-a prema Hrvatskoj”, objavili su organizatori ove humanitarne akcije.

No, na tom velikom uspjehu neće stati, nego kreću dalje, u nove akcije.

O čemu se radi, opisano je u objavi na Facebook stranici Dinamo – to smo mi: “Uz navedenu opremu za Petrovu bolnicu ovih dana ćemo objaviti i skromni popis koji su nam dostavili iz KB Merkura gdje također postoje Palčići i koji je također stradao u potresu. U tijeku smo prikupljanja ponuda. Kako ćemo prikupljati potrebne iznose tako ćemo tu opremu kupovati i objavljivati i te račune. Prava poslastica uskoro kreće. Usuglasili smo sve pravne i tehničke potrebe velike nagradne igre, kolokvijalno nazvane tombolom, i u idućim danima ćemo objaviti sve pojedinosti i početak te akcije. Uz to, imamo ovih dana i jedno lijepo iznenađenje.”