Zagrebački solisti mini koncertom na Cvjetnom trgu obilježili Međunarodni dan žena [VIDEO]

Zagrebački solisti mini koncertom na Cvjetnom trgu obilježili Međunarodni dan žena
Foto: screenshot / Facebook

Zagrebački solisti su Međunarodni dan žena obilježili mini koncertom na Cvjetnom trgu i time ujedno nastavili seriju mini koncerata kojom obilježavaju 65. godišnjicu svoga djelovanja.

Podsjetimo, prvi mini koncert održali su na tržnici Dolac u prosincu, drugi je bio u povodu Valentinova, u Importane centru, a današnji na Cvjetnom trgu je treći u nizu. Ne treba ni napominjati da su svaki put, pa i danas na Cvjetnom trgu, privukli i oduševili brojnu publiku.

“Hvala Zagrepčankama na predivnoj energiji pred obljetnički nastup u HGZ-u”, poručili su Solisti puten društvenih mreža nakon današnjeg nastupa.

Oblejtnički nastup u Hrvatskom glazbenom zavodu zakazan je za 23. ožujka 2019. u 20 sati. Karte su već u prodaji. Na slavljeničkom nastupu u HGZ-u Zagrebački solisti, uz koncertnog majstora Sretena Krstića te Moniku Leskovar na violončelu, izvode djela Kelemena, Schumanna, Paraća, Sollime i Straussa.

Kako je bilo danas na Cvjetnom trgu pogledajte u priloženom videu.

I. Zovko

Međunarodni dan žena obilježili smo mini koncertom za sugrađanke na Cvjetnom trgu. Hvala Zagrepčankama na predivnoj energiji pred obljetnički nastup u HGZ-u ❤️

Posted by Zagrebački solisti – Zagreb Soloists on Friday, March 8, 2019