Zagrebačka policija pronašla 45-godišnjaka koji je bušio gume na parkiranim vozilima

Policija
Ilustracija | Foto: ZG express

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje da je u Šubićevoj bušio gume na parkiranim automobilima.

Sumnja se da je on 14. prosinca 2019. godine nešto prije 23 sata došao na privatni dio dvorišta stanara zgrade u Zagrebu u Šubićevoj ulici s namjerom da parkira svoj osobni automobil. Međutim, vidio je da je u dvorištu parkirano više osobnih automobila različitih registarskih oznaka, odnosno da vozila nisu s područja grada Zagreba te da se nema mjesta gdje parkirati.

Tada je stao sa svojim osobnim automobilom pokraj drveta, svjestan da je na taj način zagradio nekoliko osobnih automobila koja su bila uredno parkirana na obilježenim parkirnim mjestima da bi potom otišao. Nakon desetak minuta vratio se u dvorište i prikladnim alatom, najvjerojatnije odvijačem, izbušio gume na osobnim automobilima, nakon čega se odvezao vozilom iz tog dvorišta, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostavljena je kaznena prijava protiv 45-godišnjaka.