U dva dana na Jarunu izbušene gume na devet automobila

U dva dana na Jarunu izbušene gume na devet automobila
Foto: Pixabay

Zagrebačka policija objavila je da je tijekom protekla dva dana nepoznati počinitelj izbušio gume na više automobila na Jarunu.

Između 3. i 4. prosinca na Trešnjevci, na parkiralištu za sada nepoznati počinitelj probušio je gume na automobilima u Ulici Antuna Stipančića i obližnjoj Ulici Bernarda Vukasa na Jarunu, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Oštećeni su automobili marke Peugeot 308 zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 48-godišnjaka, marke Opel Astra riječkih registarskih oznaka u vlasništvu 46-godišnjakinje, marke Hyundai I 10 zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 73-godišnjakinje, marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 40-godišnjakinje, marke Kia Ceed zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 65-godišnjakinje, marke Opel Vivaro pulskih registarskih oznaka u vlasništvu 56-godišnjaka i marke Toyota Corolla zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 53-godišnjaka, koji su bili parkirani u Ulici Antuna Stipančića.

Također, u istom razdoblju u Ulici Bernarda Vukasa na parkiralištu oštećeni su automobili marke Opel Vectra zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 64-godišnjaka i marke Mitsubishi Lancer zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 36-godišnjaka, priopćila je policija.

Komentari