Vojko V se nakon pet godina vraća na pozornicu Doma sportova, najavljuje dvostruko jači show

Foto: Damjan Maršić

U subotu, 11. studenog, Vojko V se nakon pet godina vraća na pozornicu zagrebačkog Doma sportova, na svoj najveći ovogodišnji samostalni koncert. Najavljuje dvostruko jači show od prethodnika, objavljuje satnicu i otkriva predgrupu.

Vrata Doma sportova otvaraju se u subotu u 20 sati, kada glazbu za warm-up počinje vrtiti DJ Sin, dok će u 21 sat na pozornicu stati i predgrupa po Vojkovom izboru – reperi Bore Balboa & Peki.

Glavni akter večeri, Vojko V, na pozornicu stiže u 22:15h, i započinje svoj dvostruko jači koncert od prethodnika 2018., o čemu otkriva: “Na koncertu prije pet godina je na pozornici bio samo Toi Toi zahod i mikrofon, a ove godine smo spremili za vas spektakularni multimedijalni doživljaj. Ja ću također biti u dvostruko jačoj izvođačkoj formi, već neko vrijeme radim cardio vježbe. Bit će dvostruko više gostiju i ti gosti će biti dvostruko bolje raspoloženi.”

Ovaj dvostruko jači koncertni show bit će u znaku koncertne promocije novog studijskog albuma “Dvojko”, objavljenom u ožujku ove godine u izdanju Croatia Records. Riječ je o njegovom drugom po redu albumu, nastavku albumske trilogije započete albumom “Vojko” iz 2018., koji mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, stotine koncerata diljem regije te ga formirao u vodeće regionalno hip-hop ime.

Album “Dvojko” je u kratkom roku osvojio digitalne top liste slušanosti, što uključuje #1 na Deezeru i Apple Musicu, pjesma “Mamacita”, kao očiti favorit publike, našla se i na Billboard Croatia Songs 25 chartu te radijskoj HR Top 40 listi, a album je zauzeo i vodeću poziciju Top liste fizičke prodaje domaćih albuma. S albuma su kao singlovi predstavljene i pjesme “Evo me opet”, “Moja lipa”, “Umoran”, “TT-33” i “Saborska penzija”, čiji iznimni prateći videospotovi broje milijunske preglede na YouTubeu.

Ulaznice za koncert Vojka V u subotu 11. studenog u zagrebačkom Domu sportova dostupne su u online pretprodaji putem platforme Core Event i na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito bar, Dirty Old Shop i Rockmark, po cijeni od 14 eura. Na dan koncerta, cijena ulaznice bit će 17.25 eura.