VIDEO: Kako ćemo se šišati nakon karantene? Frizerski salon na Malešnici već je spreman, pogledajte

VIDEO: Kako ćemo se šišati nakon karantene? Frizerski salon na Malešnici već je spreman, pogledajte
Foto: Screenshot Facebook

Premda se još ne zna datum njihovog otvaranja, neki zagrebački frizerski saloni već su krenuli s pripremama za rad u novim uvjetima koje diktira epidemija koronavirusa.

Tako je, primjerice, Tanja Ana Kaužljar svoj frizerski salon “Danu” na Malešnici opremila zaštitnim pregradama. Sve zainteresirane o tome je obavijestila videom koji je podijelila na Facebooku.

“Možda ima nekakavih nedostataka, baš zato sam podijelila video, neka ljude vide… Ja sam krenula s nečime i hajd’mo se nadopunjavati. Na ulazu ćemo mjeriti temperaturu, a osim maski, imat ćemo i vizire koji će štiti naše lice. Koliko će biti teško šišati na taj način, vidjet ćemo”, izjavila je Tanja Ana Kaužljar za RTL

“Razmišljali smo unaprijed, naručili smo zaštitne pregrade po svim standardima zaštite. Imat ćemo dva radna mjesta s dovoljnom udaljenosti od dva metra, zaštitnu pregradu između radnog mjesta i bazena. Klijente će dočekati jednokratni ručnici koji će se nakon upotrebe baciti u smeće. Dočekat će vas i jednokratni ogrtači, zaštitne rukavice. Na ulazu u salon svakom klijentu će se mjeriti temperatura beskontaktnim toplomjerom. Ako imate povišenu temperaturu, žao mi je, nećete moći ući u salon, zbog vaše i naše sigurnosti. Narudžbe ćemo primati isključivo preko telefona. Četke su sve spremljene u kutiju, dezinficirane, a frizerke će imati zaštitne vizire – imaju punu zaštitu i od neprobojnog su materijala”, rekla je vlasnica salona “Danu”.

Pogledajte video:

Preuređenje koje smo najavili završeno je 💪💪💪💪Posebna zahvala Cerovski Print Boutique na savršeno napravljenim pregradama koji se dugi niz godina brine kako o vanjskom dizajinu salona tako i banerima, vizitkama itd…❤️

Gepostet von Frizerski salon DANU am Donnerstag, 16. April 2020