Uskoro na RTL-u nova sezona emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec

Uskoro na RTL-u nova sezona emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec
Foto: Press

Potraga za idealnim domom ispred tv kamera nastavlja se i ove jeseni. Uskoro, 16. listopada na RTL-u kreće nova, 3. sezona emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec.

Svi koji su se nekada uhvatili u koštac s kupnjom i uređenjem nekretnine vrlo su dobro svjesni koliko vremena i energije je potrebno kako bi pronašli i stvorili savršen dom. Upravo tu nastupa tim stručnjaka, arhitekata i agenata, vođeni poznatom dizajnericom interijera, Mirjanom Mikulec.

Uzimajući u obzir sve kriterije, potrebe i želje kandidata, odnosno potencijalnih kupaca, agenti pronalaze nekretnine, a arhitekti rade takozvani staging. Riječ je privremenom uređenju kako bi prvi dojam bio što bolji te kako bi se kandidati mogli zamisliti u nekoj od tih nekretnina.

“Zadovoljstvo mi je bilo raditi na novoj sezoni emisije, naročito jer smo je pokrenuli prošle godine u otežanim okolnostima pandemije. No, iz takvih situacija nerijetko izlaze projekti koji će trajati. Kao i InDizajn sa svijetom interijera prije 10 godina, tako je i Tražimo dom bio prvi tv format u Hrvatskoj sa svojom tematikom nekretnina. Pozitivne reakcije i prepoznatljivost koju smo uspjeli steći, ohrabrili su nas da idemo dalje, i pred gledateljima je već 3. sezona“, poručuje Mirjana Mikulec te dodaje kako se provjereni koncept emisije neće mijenjati.

Zaštitni znak emisije su njezini junaci u potrazi za novim domom, u čemu im pomaže dizajnerica i njezin tim pronalaskom odgovarajućih nekretnina.

U dosadašnje dvije sezone dom smo pronašli za čak 11 kandidata. Samo neki od njih su mladi par koji je kupio svoju prvu zajedničku nekretninu, obitelj s troje djece i psom napokon koja je ostvarila dugogodišnju želju i sada žive u kući s vrtom, a kandidatkinja iz Karlovca pronašla je kuću koju će u potpunosti urediti u svoju dom iz snova.

Za početak nove, 3. sezone, cijeli tim posjetio je Karlovac kako bi voditelju i glumcu, Marinku Lešu, kojeg će mnogi gledatelji prepoznati iz emisije InDizajn u ulozi spikera, pomogao u potrazi za novom nekretninom. Marinko je pomalo neodlučan, a koje stanove su mu pronašli i jesu li ih arhitekti prilagodili i stagingom osvojli Marinka, saznajte u prvoj epozodi.

Ako ste i vi u potrazi za svojim domom iz snova te želite da vam tim Mirjane Mikulec pomogne u tome unutar emisije Tražimo dom, prijavite se na mail: [email protected].

Više o emisiji možete saznati na društvenim mrežama Tražimo dom na Facebooku ili Instagramu a epizode možete pratiti i na web stranici nekretnine.mijranamikulec.com kao i na Youtube kanalu.