UHIĆENE KRADLJIVICE: 69-godišnjakinji na Autobusnom kolodvoru ukrale etui i novčanik

UHIĆEN DŽEPAR: Ženama starosti 75, 73 i 63 godine ukrao novčanike u čekaonici KB Dubrava!
Ilustracija | Foto: Pixabay

Policijski službenici Policijski uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom i 33-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “krađa”.

Sumnja se da su zajedno s 36-godišnjakinjom u subotu, 6. siječnja 2024. godine oko 17.50 sati, na Aveniji Marina Držića na dolaznom peronu kolodvora došle do oštećene 69-godišnjakinje.

Tada su 24-godišnjakinja i 33-godišnjakinja tijelima zaklonile oštećenu kako je drugi putnici ne bi mogli vidjeti dok je 36-godišnjakinja iz njezine torbice otuđila etui s dioptrijskim naočalama i novčanik.

Policijski službenici uočili su osumnjičene osobe u počinjenju kaznenog djela te je u tom trenutku 36-godišnjakinja pobjegla s mjesta događaja dok su 24-godišnjakinja i 33-godišnjakinja uhićene i dovedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Nakon dovršenog kriminalističkoga istraživanja obje osumnjičene osobe su policijski službenici predali pritvorskom nadzorniku, posebno izvješće je podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dok policijski službenici za osumnjičenom 36-godišnjakinjom tragaju.