U stanu na Vrbanima pronađeno tijelo žene, policija pretpostavlja da je ubijena

Policija
Ilustracija | Foto: ZG express

Zagrebačka policija izvijestila je kako je oko 10.20 sati u stanu na Vrbanima pronađeno tijelo žene. Kako su naveli, sumnjaju na ubojstvo.

Tijelo su pronašli u stanu u Štefančićevoj ulici. U zgradu u kojoj je pronađeno tijelo ne može se ući, a susjedi su u šoku.

“Zajedno smo u školu išli. Žena je bila jako poštena i dobra. Ovo me jako šokiralo, s njome sam praktički odrastao! Ovo je jako težak dan… Ne mogu shvatiti zašto se to dogodilo”, izjavio je jedan od susjeda za 24 sata.

U tijeku je očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje.

Kako Jutarnji list neslužbeno doznajemo, žena je imala imala 57 godina, a navodno je usmrćena udarcima zasad nepoznatog predmeta po glavi.

Tijelo, kako smo doznali na mjestu događaja od susjeda, su navodno pronašli radnici koji su u stan došli u prijepodnevnim satima postavljati stolariju. Navodno su na adresi bili i jučer, ali u stan nisu uspjeli ući s obzirom da je bilo zaključano, a nitko se nije javljao.

Kako također neslužbeno doznajemo, ubijena je živjela u stanu sa svojim suprugom, no njega, prema riječima susjeda, trenutno u zgradi nema.