U SAMOBORU JOŠ POVOLJNIJE PARKIRANJE, sve više građana koristi aplikaciju PayDo

U SAMOBORU JOŠ POVOLJNIJE PARKIRANJE, sve više građana koristi aplikaciju PayDo
Foto: Press

U Samoboru svakim danom raste broj korisnika besplatne parkirne PayDo aplikacije gdje su sada aktivne i dodatne promotivne pogodnosti za korisnike Mastercard® kartica: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Brže i povoljnije parkiranje putem mobitela omogućeno je i inozemnim te domaćim posjetiteljima grada, pa sada na jednostavan način svi privatni i poslovni korisnici mogu podmiriti trošak satnih parkirnih karata.

Samobor je trenutno jedna od 19 lokacija s aktiviranom PayDo uslugom globalno prepoznate IT tvrtke Infoart kojom građani koji su do sada parkiranja plaćali putem SMS-a konkretno i svakodnevno štede jer ne uključuje troškove mobilnih operatera.

Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno nazivana Pajdo, trenutno je osim u Samoboru, dostupna i u Bjelovaru, Crikvenici, Dubrovniku, Novom Vinodolskom, Osijeku, Šibeniku, Puli, Poreču, Rovinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Splitu, Varaždinu, Vodnjanu, Vukovaru, Vodicama i Zadru. Uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagrebu, kako bi usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

Podsjetimo, u Europi preko 90% potrošača koristi pametni telefon više od bilo kojeg drugog uređaja. Među njima, čak 57% Hrvata ističe mobitel kao uređaj s kojim bi najradije plaćali dok 22% već koristi mobilno plaćanje. Aplikacija PayDo koja korisnicima omogućuje da isti zaslon koji ne ispuštaju iz ruku mogu koristiti i za plaćanje, doista je jednostavno, praktično i logično rješenje.

Aplikacija PayDo izrađena je u verzijama za obje najpopularnije mobilne platforme, iOS i Android, a može se se preuzeti na Google Playu i App Storeu.