“U inat onima što šute” – Ivica Sikirić Ićo sve je iznenadio novom pjesmom [VIDEO]

Foto: Scardona

“U inat onima što šute” četvrti je singl Ivice Sikirića Iće, pjevača koji se na velika vrata vratio hitom “Opet je jubin cilin tilon”. Uslijedile su ništa manje sjajne “Još se volimo” i “Za tebe bisere nosim”, a s novom pjesmom Ićo publici nudi nešto potpuno novo.

“Pjesma je životna i iskrena, s porukom koju će, nadam se, prepoznati svaka osoba koja je doživjela romantičnu ljubav, a pri tome i osjetila dvoličnost svijeta u kojem živimo”, otkrio je Ićo o pjesmi. Autor je Rudolf Dvorski, s kojim Ićo zajedno gradi svoju glazbenu priču dok je Hrvoje Domazet aranžmanom i produkcijom sve podignuo na novu razinu.

U inat onima što šute | Ivica Sikirić Ićo

“Pjesma ‘U inat onima što šute’ je moj novi iskorak i nadam se da će se svidjeti publici”, dodao je Ićo koji je svojom izvedbom pokazao kako teške teme može iznijeti s lakoćom. Pjesma je drugačijeg karaktera od Ićinih prethodnih i, riječima Dvorskog, nije za na prvo slušanje.

“Ovo je za mene jedna posebna pjesma koja govori o situaciji u kojoj se vjerujem svatko može pronaći. Nadam se da će je publika prihvatiti i da će ostaviti trag, kako u njihovim srcima tako i na Ićinoj karijeri”, dodao je Dvorski.

Izazovi pred kojima se nađe ljubav u dvoličnom svijetu kriju se u stihovima nove Ićine pjesme što je videospotom sjajno vizualno prezentirano – dodatnu slojevitost svemu dodao je Igor Goić, redatelj s kojim je Ićo surađivao i na prošla tri videouratka.

Ićo je u Igorovom spotu okružen sjenama, traži ono što mu izmiče, ali postoji u inat svima – jer ljubav ima svoje ime i prezime.

“Trg pun ljudi bez lica, duhova bez imena… Spot je, kao i pjesma, kritika onoj ljudskoj ogorčenosti koja se hrani time što ne dopušta drugome sreću i uspjeh. Sve dok se jedno dijete ne pojavi i samom svojom prisutnošću ih rastjera”, objasnio je Igor, a Ićo je za kraj dodao: “Dobro je da je pjesma drugačija, uvijek tražim neki novi prostor za sebe i vjerujem da ćete uživati”, uz obećanje kako će i dalje pjevati iz duše i za dušu.