U četvrtak počinje najveći zagrebački teniski turnir Zagreb Ladies Open

U četvrtak počinje najveći zagrebački teniski turnir Zagreb Ladies Open
Foto: Zagreb.hr

Najveći zagrebački teniski turnir Zagreb Ladies Open, održat će se od 1. do 8. rujna na terenima Teniskog centra Maksimir, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u hotelu Diplomat.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je sugrađane da dođu u Teniski centar Maksimir i da uživaju u tenisu na 10. jubilarnom Turniru.

“Hvala svima koji su omogućili održavanje ovog sportskog natjecanja čime je Grad Zagreb još jednom potvrdio da je istinski podupiratelj sporta i sportaša”, istaknuo je Bandić.

Zahvalivši gradonačelniku na potpori direktor Turnira Jonez Aliti napomenuo je kako kvalifikacije za Turnir počinju u nedjelju, dok je glavno natjecanje predviđeno od utorka, a finale će se održati 8. rujna s početkom u 17:00 sati.

“Na natjecanju će nastupiti dvije prošlogodišnje finalistice Paula Ormaechea i naša Tereza Mrdeža koja je pobijedila, zatim Barbara Haas-prva nositeljica te ostale jake igračice, kazao je dodavši kako očekuje dobar tenis u narednom tjednu”, najavio je Aliti.

“U Hrvatskom teniskom savezu nam je drago da se Turnir vratio u Hrvatsku i Zagreb koji je uvijek dobar organizator i domaćin. Ovo je vrlo važno natjecanje za naše tenisačice koje s mogućnošću igranja doma mogu napraviti svoje prve velike iskorake u profesionalnom tenisu”, zaključila je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić.