U četvrtak navečer izbor za Miss Zagreba i Zagrebačke županije

Dvanaest finalistica izbora za Miss Zagreba i Zagrebačke županije u četvrtak će se u 20 sati u Laubi boriti za titulu najljepše i za svoje mjesto u velikoj završnici izbora za Miss Hrvatske koji će se održati 12. lipnja u Crikvenici.

miss_zg_izbor

Organizatorice Natali Križan i Danijela Gašparović žele da ovaj događaj bude priznanje ljepoti žene, ali i njenoj snazi, odvažnosti i jedinstvenom umijeću da se u životu nosi sa svim izazovima i pritom ostane nježna i emotivna.

Upravo iz tog razloga izbor se odvija pod motom “vrijeme je za žene” i tijekom večeri će se odvijati svojevrstan talk-show u kojem će, pod voditeljskom palicom Hane Tabaković, sudjelovati mnoge poznate žene, a među njima dr. Vesna Ramljak, Sanja Doležal, Lada Kajfež Szabo, Sementa Rajhard i Suzy Josipović Redžepagić.

Poseban naglasak biti će na i humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za kupnju aparata za intraoperativno zračenje koji provodi Hrvatski foruma protiv raka dojke Europa Donna.

U žiriju će sudjelovati Tihana Harapin Zalepugin, Ratko Mavar, Petra Friganović, Regina Jeger i aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić, a natjecateljice će pistom prošetati u kolekciji Hippy Gardena “From Coratia with Love” dizajnerice Đurđice Vorkapić, u kolekciji Krie design dizajnerice Kristine Burje te u kostimima koje su za ovu prigodu kreirali polaznici modne škole Callegari.

Izbor je organiziran pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Turističke zajednice, a svoj dolazak potvrdili su gradonačelnik Milan Bandić i zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin.