Miss Zagreba je Tara Begedin – perspektivna balerina i jazz plesačica, jako voli odbojku i atletiku

Foto: Boris Mataković / PR

U lijepom ambijentu Stil eventa je okrunjena najljepša Zagrepčanka koja će predstavljati županiju Grad Zagreb na finalu Miss Hrvatske 2024! Miss Zagreba je Tara Begedin, a njezine pratilje su Helena Medved kao prva i Ana Usmiani kao druga pratilja.

“Tara je mlada, vrlo perspektivna balerina i jazz plesačica, koja ima samo sedamnaest godina, a već sada postiže odlične uspjehe u onome što radi. Pohađa opću gimnaziju i govori engleski i talijanski jezik. Ova mlada ljepotica uz ples jako voli odbojku i atletiku”, ističe – Iva Loparić Kontek vlasnica licence Miss Hrvatske i direktorica Miss Grada Zagreba.

Foto: Boris Mataković / PR

Jedanaest djevojaka, koje je uljepšavao Profokus, prošetalo je pistom u kreacijama Q mode, Calico Mooda, s naočalama Tvornice naočala, nakitom Cyber Look, haljinama dizajnerice Natalije Smogor, vjenčanicama Nikolina i svečanim večernjim haljinama Boujee.

Tarina pobjeda jednoglasna je odluka ocjenjivačkog suda koji su činili između ostalih Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica i mentorica kategorije TOP MODEL, Zoran Škugor, estradni menadžer i mentor kategorije TALENT, proslavljeni košarkaš Gordan Giriček koji danas ima vlastiti brend naočala s hrvatskim potpisom u suradnji s Tvornicom naočala, Miss Hrvatske 2014 Antonija Gogić Bračulj, Miss Hrvatske 2019 Katarina Mamić. U programu koji je vodio Davor Garić je nastupio Amir Kazić Leo.

Misica i njezine pratilje darovane su poklonima Sepa Logistike,MED LINEA , Health and Beauty centra ,pilates studia Manola, instituta za ljepotu Dharma , Danyelle Yachtinga poklon pakete Tiens Hrvatska, Eliza kave, vinarije Povratak i Maskice.hr.

U divnom ambijentu Stil eventa koji su samo za događaj Miss Zagreba uredili Vrtni centar Flora, Le ballon i cvjećara Eva Maria, uživali su Ivančica Pahor, Tamara Roglić, Sanja Bjedov Popović koje je zabavljao DJ Saša Šoštarić.