U 81. godini preminula baka Slavica

U 81. godini života, jučer je umrla najpoznatija TV baka – Vjekoslava Beštak, poznata kao baka Slavica iz emisija Roberta Knjaza. Umrla je u svojoj kući u Adamovcu, nakon duge i teške bolesti. Ispraćaj će biti danas na groblju u Moravču u 15 sati, a iza bake Slavice ostali kćer, troje unučadi i petero praunučadi.

slavica

„Jako mi je žao. Bila je sunce, svi su navukli osmijeh na usta kada su je vidjeli, bila je silno pozitivna osoba. Znam, doživjela je lijepe godine, no bez obzira na to mi je teško. Bilo smo veliki frendovi, bila mi je kao moja vlastita baka, uljepšala mi je život“, kazao je Robert Knjaz, koji je s bakom Slavicom radio pet godina, piše u Jutarnjiem listu.

A tako duga suradnja im se dogodila zapravo sasvim slučajno. Knjaz je za HTV 2004. radio emisiju posvećenu Europskom prvenstvu u nogometu “U paklu Portugala” i zamislio je da jedna kumica izgovori “Ja sam najveći navijač hrvatske reprezentacije”.

„Trebala su mi samo dva kadra, no nakon što je baka Slavica počela prosipati “bisere” svi smo znali, to je to. Suradnja s njom bila je pravo zadovoljstvo, zabava. Imali smo prekrasnih trenutaka, bili u Milanu, Cannnesu, a na Trešnjevačkom placu gdje je radila 30 godina bili smo kao doma. Nažalost, kako posljednjih godina nisam radio puno projekata, nismo imali prilike surađivati kao nekada“, ispričao je Knjaz koji će biti među onima koji će se po posljednji puta oprostiti od bake Slavice.