Turističke zajednice Zagreba i Zagrebačke županije pokrenule zajedničku promotivnu kampanju

Turističke zajednice Zagreba i Zagrebačke županije pokrenule zajedničku promotivnu kampanju
Foto: Screenshot

Turističke zajednice grada Zagreba i Zagrebačke županije zajedno su kreirale posebnu promotivnu kampanju posvećenu Zagrebu i njegovoj okolici pod sloganom “Blizu grada, blizu srca/Around Zagreb”.

Dvije turističke zajednice time promoviraju glavni grad i zagrebački zeleni prsten kroz jedinstvenu destinacijsku kampanju.

“Boravak na otvorenom, u zelenilu i prirodi s fokusom na zdravlje, sigurnost, održivost i kompatibilnosti ponude Zagreba i njegove okolice, glavne su odlike partnerske kampanje TZZŽ i TZGZ. Kampanja ‘Blizu grada, blizu srca/Around Zagreb’ je posebna i važna jer je riječ o konkretnoj destinacijskoj promidžbi. Skrećemo pažnju i na nove web stranice www.aroundzagreb.hr koje su posebno kreirane za našu kampanju, a koje daju kreativne prijedloge kako provesti, npr., tri dana u Zagrebu i okolici, stvarajući nove doživljaje i uspomene”, izjavila je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ).

“Prijateljstvo između Zagreba i Zagrebačke županije iskazuje se i u ovim izvanrednim okolnostima obostrano potvrđujući uzajamno povjerenje i partnerstvo, a koje je rezultiralo destinacijskom kampanjom ‘Blizu grada, blizu srca/Around Zagreb’. U samoj pripremi pratili smo trendove na tržištu putovanja, osluškujući sigurnosnu situaciju te sada pokrećemo zajedničku kampanju na tri strana jezika: engleskom, njemačkom, slovenskom i, naravno, hrvatskom jeziku“, poručila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije (TZZŽ) Ivana Alilović.

Kampanja TZGZ i TZZŽ ‘Blizu grada, blizu srca’ kreirana je s ciljem stvaranja jedinstvene platforme promocije bogate ponude Zagreba i njegove okolice. U tom smislu će se, kao destinacijska kampanja, obraćati emitivnim tržištima tijekom cijele godine, podsjećajući ljubitelje putovanja koliko je turistička ponuda Zagreba i zagrebačke okolice raznolika, kvalitetna i atraktivna.