Trupa “OvoOnO” predstavlja “Ubu Ovo Ono” u Atriju &TD-a i Močvari

Foto: Press

Predstava Ubu Ovo Ono, diplomski ispit Katarine Krešić, studentice produkcije scenskih i izvedbenih umjetnosti, koji je nastao u koprodukciji Akademije dramske umjetnosti, RadioTeatra i Teatra &TD održat će se 11. i 12. lipnja u Atriju Teatra &TD s početkom u 18 sati. U utorak, 13.6. predstava igra u velikom dvorištu Močvare i Pogona Jedinstvo.

Ulaz na sve izvedbe je u 17:30. Ulaznice su besplatne, ali ih je potrebno rezervirati na linku: https://forms.gle/dF9XcFvhQRWUp1Hs7

Ubu Ovo Ono je sajmena predstava nastala prema istinitom događaju i motivima teksta Kralj Ubu Alfreda Jarryja. U ovoj komediji dočekujemo putujuću kazališnu trupu OvoOno u spektakularnim pokušajima odigravanja dramskog teksta Kralj Ubu na terasi kafića. Kroz prepirke i nadmetanja možete svjedočiti njihovom veličanstvenom neuspjehu.

U predstavi igraju imena novog glumačkog naraštaja koji već opako osvaja publiku i kritiku; Domagoj Ivanković, Igor Jurinić, Maruška Aras, Luka Knez, Tea Harčević, Goran Vučko i Ivan Simon. Autor dramskog predloška je Vid Lež, režiju potpisuje Dražen Krešić, a produkciju i dramaturgiju Katarina Krešić.

Autor glazbe: Antun Aleksa

Koreografkinja: Melisa Beqaj

Scenograf: Martin Šatović

Kostimograf: Josip Đerek, 2. godi. Diplomskog studija kostimografije (TTF)

Oblikovatelj tona: Dino Brazzoduro

Asistentica produkcije: Margareta Ivoš, 1. godina prijediplomskog studija produkcije

Dizajner vizuala: Ivan Stanišić

Fotografkinja: Mia Cvitković

Inspicijentica: Zrinka Bačić

Partneri: KUM – Kazalište u Močvari i Cirkorama

Predstavu su podržali: Turistička zajednica Grada Zagreba, Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu i Zaklada Kultura Nova.