Lidija Bačić Lille: “Svašta mi podiže adrenalin, ali vođenje ljubavi me smiruje” [VIDEO]

Foto: Dalibor Petko Show

“Snimila sam dvije prave ljetne pjesme, da razdrmamo ovo lito”, poručila je Lidija Bačić Lille uoči odlaska u Vodice gdje će pjesme i izvesti i to na pozornici CMC festivala.

Lidija je bila gošća u “Dalibor Petko Showu” premijerno otpjevavši pjesmu “Adrenalina”, ali i duet “Ratata” sa slovenskom pjevačicom Buryanom.

“Baš vjerujem u nju, jer se i u njoj spojio stas i glas. Volim duete, posebno ženske. Premalo se žene spajaju, a ja to želim promijeniti”, rekla je Lidija o svojoj kolegici, koja je komplimente uzvratila.

“Oduvijek mi je bila uzor i diva. Kad smo prvi puta nastupale zajedno ohrabrila mi je”, poručila je pjevačica, koju je javnost prije pjevanja upoznala kao Miss Earth, a u međuvremenu je završila Veterinarski fakultet.

Lidija je zaigrala izazov sto joj podiže adrenalin: Skok padobranom sigurno, iako nisam sigurna da bi voljela probati. Brza vožnja ali na sigurnoj cesti, skokovi u vodu i odlazak na pozornicu našli su se na listi onoga sto joj ozbiljno podiže adrenalin.

Rekla je da je to i odlazak na dejt i vođenje ljubavi, ali se ipak predomislila. “To me zapravo smiruje”, poručila je pjevačica kojoj najviše ljubavi trenutno uzima mali psić kojeg je nazvala Bacci.

Poseban adrenalin osjeća i svaki put kad ju zaustavi policija. “Uvijek mi je tako. Osjećam se svaki put ko da sam počinila najveći zločin”, rekla je pjevačica priznavši da ju nešto osobito baš i ne privlače muškarci u uniformi.

NOVI VELIKI HIT? Mladen Grdović predstavlja pjesmu “Ne plači za njom majko” [VIDEO]