Tri dive hrvatske estrade pomažu štićenicima Dječjeg doma sv. Josip iz Hrvatskog Leskovca

radojka-sverko-tereza-kesovija-milan-bandic-gabi-novak

U prepunoj Kristalnoj dvorani hotela Westin održana je jubilarna 25. po redu Blessfood Večera s porukom u kojoj je uloga domaćina pripala Milanu Bandiću, gradonačelniku grada Zagreba.

Večeri su nazočila brojna ugleda imena hrvatskog gospodarstva, estrade i društvenog života, priopćili su organizatori.

Hotel Westin je bio premalen za sve ljude dobra srca koji su kupili karte kako bi pomogli štićenicima Dječjeg doma sv.Josip iz Hrvatskog Leskovca.

Uz bogati kulturni program, te gastronomske užitke sjajne kuhinje hotela “Westin” više od 440 uzvanika na večeri uživalo je u tamburaško-folklornom programu koji su pripremila djeca štićenici Dječjeg doma sv. Josip.

“Puna dvorana govori više od tisuću riječi. Hvala svim vrijednim ljudima koji su večeras ovdje nazočili, te demonstrirali dobrotu na djelu. Ovdje je večeras pobijedila ljubav i dobrota i tako treba i biti i nadalje u budućnosti. Svi smo ovdje s istim ciljem – pomoći djeci štićenicima Dječjeg doma sv. Josip o kojima tako brižno skrbe časne sestre reda Karmelićanski”, rekao je domaćin večere Milan Bandić

“Ovo je hvalevrijedna akcija, te će ih sigurno biti još, te hvala gradonačelniku Bandiću što je okupio ovoliko puno ljudi dobra srca. Pozivamo da se priključe svi oni koji mogu pomoći, mi smo pomagale i prije i pomagati ćemo i ubuduće, te smo odlučile zajedno otići i posjetiti djecu i u njihovom domu u Hrvatskom Leskovcu”, poručile su tri dive hrvatske estrade Radojka Šverko, Gabi Novak i Tereza Kesovija, koje su svojim dolaskom i nastupom razveselile djecu štićenike Doma.

“Svi u dvorani su ovdje sa srcem jer je cilj vrlo human, da se pomogne maloj napuštenoj djeci kojoj treba pomoći”, rekao je Filip Filipec, direktor Tehnike.

“Ova večer je imala poruku – zajedništvo, radost i toplina. Osjetili smo atmosferu dobrodošlice i dobrote. Svi ćemo ponijeti ovaj dojam uz jedno veliko hvala svima na pomoći našoj dječici”, rekla je voditeljica Dječjeg doma sv. Josip sestra Katarina Pišković.

Kako je sve to izgledalo možete vidjeti i u priloženom videu. (Z.E.)