Tko će biti najbolji od najboljih? Uskoro na Novoj TV “Tvoje lice zvuči poznato ALL STARS”

Tko će biti najbolji od najboljih? Uskoro na Novoj TV "Tvoje lice zvuči poznato ALL STARS"
Foto: Nova TV

Najpoznatiji i najpopularniji plesno pjevački show vraća se u nedjelju, 25. travnja, na Novu TV. Osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla, u sedmoj, All stars sezoni popularnog zabavnog formata.

Oborili su nas prethodnih sezona, oduševljavali su žiri i gledatelje svake nedjelje, a sad ih opet imamo priliku vidjeti jednom tjedno u nevjerojatnim transformacijama i uzbudljivim ulogama, imitirajući najpoznatije svjetske i domaće glazbene zvijezde. Sada naše zvijezde ipak znaju što ih očekuje, ispred njih je svejedno velik posao, no oni dolaze spremniji nego ikad napraviti show koji će prikovati publiku ispred ekrana.

Maja Šuput i Frano Ridjan
Foto: Nova TV

Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić izvlače svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve.

Može li prvi pobjednik i svojevremeno dramski trener, žiri i gost showa Mario Petreković nadmašiti svoju Beyonce i Tinu Turner iz prve sezone, te kako će se snaći u ovom specijalu kada su mu konkurenti također pobjednici prethodnih sezona, poput Saše Lozara, Damira Kedže i Maje Bajamić, Ivana Mišerić, Mario Roth i Dalibor Petko oduševljavali su nas u četvrtoj sezoni, a još uvijek pamtimo i atraktivne točke i transformacije finalistice pete sezone, glumice Katarine Baban.

Dramski trener koji će i ove godine biti na raspolaganju kandidatima da izbruse svoje glumačke, imitatorske i koreografske elemente nastupa je Igor Barberić, a tu su i vokalne trenerice showa Iva Husar i Martina Tomčić koje će uvježbati njihove glasnice do savršenstva.

Tko će biti nova kraljica ili kralj transformacija, saznat ćemo nakon osam zabavnih epizoda All stars sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato”.

Nives Celzijus, također bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa će se i u All stars sezoni naći u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe zvijezda, a iz emisije u emisiju kroz glazbeni i stilski vremeplov će nas voditi sada već iskusni voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.

Svih šest sezona emitiranja show “Tvoje lice zvuči” pomeo je konkurenciju i zabavio gledatelje diljem zemlje. Show je ujedno i humanitarnog karaktera te je do sada ostvareno čak 81 donacija raznim humanitarnim udrugama diljem Hrvatske.

Show koji kontinuirano osvaja gledatelje diljem svijeta te ostvaruje veliki uspjeh, dolazi iz kreativne radionice “EndemolShine Group”, jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća.

Produkcija popularnog jedinstvenog showa donosi u All stars sezoni i promjene u sadržaju emisije, kao i ostala osvježenja ovog hit formata prepunog zabavnih glazbeno scenskih nastupa koji će zasigurno i ovaj put prikovati gledatelje jednom tjedno u udarnom terminu uz Novu TV.

Tko će biti najbolji od najboljih, mogu li zvijezde showa nadmašiti sebe, te koja sve iznenađenja donosi All stars sezona, gledatelji imaju priliku saznati uskoro u hit showu Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato”!