SVJETSKI DAN PLESA: Mjuzikl na kazališnim daskama Centara za kulturu Trešnjevka

Foto: Plesni klub JazzElle

U Centar za kulturu Trešnjevka konačno se na kazališne daske vraća forma mjuzikla, najavio je Plesni klub JazzElle.

Na Svjetski dan plesa, u subotu 29. travnja u dvije izvedbe od 18 i 20:30 sati plesni klub JazzElle u koprodukciji s Centrom za kulturu Trešnjevka izvest će komični mjuzikl “Pravi krivi put” u režiji i koreografiji Tihane Strmečki plešu, pjevaju i glume mladi umjetnici koji se kontinuirano educiraju u sva tri područja.

“Pravi krivi put” govori je o upornosti u ostvarenju svojih snova, čak i kada se odabere krivi put i krivi način. Kroz mjuzikl su provučene teme ravnopravnosti spolova, prijateljstva, ljubavi, kazališne umjetnosti i mnoge druge.

Glazbeno ravnanje vodi Iva Bardun, adaptaciju teksta uz redateljicu izvršila je Dunja Ševerdija, za osmišljavanje scenografije i kostimografije zadužena je Ana Perić, dok joj se u izradi kostima pridružila Angela Runje. Dizajn i vizualni identitet osmislila je Lucija Tandara.

Uz prave ljude oko sebe, koji cijene iskrenost i predanost, glavni će lik naučit lekcije ne samo o sebi, već i o društvu u kojem živimo. Hoće li u toj priči naći i ljubav i smisao – saznajte dolaskom na mjuzikl!