STIŽU TOPLIJI DANI, a stiže i novo cvjetno osvježenje iz Žujine voćne obitelji

Žuja s okusom bazge

Žujina voćna obitelj obogaćena je novim okusom! Neodoljiva kombinacija piva i soka s okusom bazge idealna za osvježenje u ljetnim danima.

Topliji dani sve su nam bliže, a s njima dolazi i potreba za dodatnim osvježenjem. Dobro poznata Žujina voćna obitelj, koja je ovih godina mnoge osvježavala u vrućim ljetnim danima, sada je obogaćena novim cvjetnim okusom.

Jedinstvena kombinacija gorkog okusa Ožujskog piva i osvježavajućeg soka s okusom bazge sadržava samo 2,0 % alkohola i pruža još veći i ukusniji užitak tijekom ljetnih vrućina. Zato je ova neodoljiva kombinacija piva i soka s okusom bazge idealno osvježenje ovog ljeta.

“Kao lider na tržištu, uvijek težimo uvoditi inovacije kako bismo svojim potrošačima pružili kvalitetne proizvode. S obzirom na uspjeh koji su postigli Ožujsko limun i Ožujsko grejp, odlučili smo počastiti naše potrošače još jednim okusom. Vjerujemo da će Ožujsko s okusom bazge ovog ljeta pružiti idealno osvježenje za sve”, rekao je Ivan Šuvar, direktor marketinga Zagrebačke pivovare. (M. Petković)