Spektakularna dramska serija o pripadnicima najelitnije vojne postrojbe uskoro na malim ekranima

Foto: Nova TV

Doma TV od subote, 25. studenog premijerno donosi 3. sezonu dramske vojne serije “SEAL Team”, koja prati profesionalni i privatni život pripadnika najelitnije jedinice Navy SEAL-a dok vježbaju, planiraju i provode najopasnije i najriskantnije misije.

Jason Hayes je visoko obučeni operativac i veteran s bogatim iskustvom u vojnim specijalnim operacijama. On je poštovani vođa Bravo tima, a obiteljski život često mu, zbog zahtjevnog života, pada u drugi plan.

Hayes je duboko povezan sa svojim timom kojeg čine njegov prijatelj i pouzdani saveznik Ray Perry, lojalni stručnjak za oružje Sonny Quinn, mladi talentirani vojnik s neutaživim entuzijazmom i predanošću Clay Spenser i Lisa Davis, logistička stručnjakinja i članica Bravo tima koja igra ključnu ulogu u koordinaciji i pripremi misija.

Osim prikazivanja napetih zadataka, serija istražuje kako se odnosi unutar tima oblikuju pod pritiskom te kako se Hayes nosi s teretom vođenja ljudi u iznimno teškim okolnostima. Uvijek spremni krenuti na tajne misije diljem svijeta u i svjesni cijene koju to nosi, ovaj povezani tim SEAL operativaca prikazuje neustrašivu predanost čak i u situacijama gdje su izgledi gotovo jednaki nuli.

Na samom početku treće sezone tim odlazi u Srbiju kako bi otkrio tajnu organizaciju povezanu s bombardiranjem američkih vojnih postaja. Kako Bravo tim nastavlja svoj zadatak, Jasonova prošlost izlazi na vidjelo, stvarajući napetost unutar ekipe. U epizodama koje nas očekuju, gledatelji će svjedočiti putovanju poznate vojne ekipe u Azerbajdžan u misiji preuzimanja elektrane i sprječavanja političke nestabilnosti.

Tim će se suočiti s rastom napetosti, a Jason će morati odabrati i novog člana elitne organizacije. U međuvremenu, veterane očekuju razne prijetnje i izazovi, uključujući zaštitu humanitarnih konvoja u zoni pogođenoj ebolom i spašavanje mornaričkog pilota na neprijateljskom teritoriju. Dok se sezona razvija, gledatelji će pratiti Jasonove unutarnje dileme, vojne edukacije i disciplinske postupke pojedinih članova, dok bi Clay mogao odabrati novi karijerni put.

Uzbudljive misije, emocionalni trenuci i uzbudljivi odnosi članova Bravo Teama čine treću sezonu “SEAL Teama” nepredvidivom i najnapetijom avanturom do sada.