“Španciramo Zagrebom” – izložba likovnih amatera grada Zagreba u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad

Foto: Pixabay

Skupna izložba likovnih amatera grada Zagreba “Španciramo Zagrebom” održat će se u Galeriji „Idealan grad“ Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 od 13.9. do 29.9.2023. godine.

Izložba je dio Programa likovnog amaterizma grada Zagreba koji obilježava 20 godina svoga postojanja.

Na izložbi svoje radove izlaže više od 30 likovnih amatera grada Zagreba koji su članovi likovnih amaterskih Udruga s područja grada Zagreba. To su „HLD“, „ Ama Artem“, „Amaciz“, „LUA Angelico“ i „UŽS Plavo svjetlo“.

Program likovnog amaterizma grada Zagreba prati i pomaže u radu likovnih amatera. Kroz kalendarsku godinu organiziraju se skupne izložbe, u partnerstvu s drugim Centrima za kulturu grada Zagreba organizira i skupne izložbe naziva
„Španciramo Zagrebom“,  gdje se građanima grada Zagreba i njihovim gostima prezentira što likovni amateri rade, koje likovne tehnike i likovni izričaj koriste. Radove izložene na izložbi izabrao je stručni žiri.

Izložba se može razgledati u Galeriji „Idealan grad“ Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, od 13.9. do 29.9., svakim radnim danom između 9 i 20 sati. Pokrovitelj skupne izložbe je Grad Zagreb.