ŠOKIRAO ZAPOSLENIKE: U pošti u Zaprešiću 69-godišnjak rekao im da ima koronu

Ilustracija | Foto: ZG express

U poslovnici pošte u Zaprešiću, u Ulici Drage Švajcara, jučer je 69-godišnji muškarac šokirao zaposlenike izjavom da ima koronavirus, intevenirala je policija.

Jučer, 9. travnja 2020. godine policijski službenici su oko 14.30 sati pružili intervenciju u poslovnici pošte u Zaprešiću u Ulici Drage Švajcara povodom prijave da je u poštu došla osoba koja je naglas, da svi čuju, rekla da je zaražena Covidom-19, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila je da se radi o 69-godišnjaku s područja Zaprešića koji to zaposlenicima pošte rekao da ima koronavirus zato što je bio revoltiran zbog toga što mu na mirovina nije bila dostavljena na kućnu adresu.

Zaposlenicama je rekao da mu je potvrđen virus i da se oni stoga trebaju testirati, a potom se udaljio iz poslovnice pošte.

“Takvo ponašanje 69-godišnjaka uznemirilo je zaposlenike pošte te nekoliko građana koji su čekali ispred poslovnice, a čime je počinio prekršaj iz čl. 16. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Muškarcu je uručena obavijest da će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Novom Zagrebu”, priopćila je policija.

Komentari