ŠOK U ZAPRUĐU: Žena ušla u poštu, obavila sve što je trebala, a onda rekla da ima koronavirus!

ŠOK U ZAPRUĐU: Žena ušla u poštu, obavila sve što je trebala, a onda rekla da ima koronavirus!
Foto: HRT

Čini se da svakodnevna upozorenja i kazne ne daju nikakav rezultat. I dalje se događa da osobe zarađene koronavirusom krše pravila samoizolacije i dovode u opasnost druge građane!

Najnoviji slučaj odigrao se u Novom Zagrebu, u Zapruđu. Žena je ušla u poštu, faksirala doznake, a onda rekla ima koronavirus? Dakle, nakon što je u pošti obavila sve što je imala, rekla je da ima koronu i da bi trebali dezinficirati poslovnicu, piše RTL.

– To je bilo jutros oko 9.15 sati u Zapruđu. Žena koja je bila u samoizolaciji i koja je zaražena koronom ušla je u poštu i nakon što je obavila što je trebala rekla je da je zaražena. Nakon toga smo zatvorili poslovnicu i pričekali epdimeiologa. Popisali smo sve ljude koji su bili unutra – rekao je za RTL Valentino Rajković, Zapovjednik Civilne zaštite Novi Zagreb.

Nakon što dezinficiraju poštu, epidemiolozi će odlučiti što s ljudima koji su bili unutra, hoće li se testirati ili će ih poslati u samoizolaciju. Pošta će biti zatvorena sve dok epidemiolozi ne odluče drugačije.

– Čovjek jednostavno više ne zna što bi rekao. Molim vas svi koji ste bolesni, ostanite doma! – rekao je zapovjednik Civilne zaštite Novog Zagreba Valentin Rajković za HRT.

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/novi-zagreb-obavila-je-sve-u-posti-pa-rekla-da-ima-koronu-685970 – 24sata.hr