SINKOVIĆI UVJERLJIVO DO FINALA: “Jako smo zadovoljni, uživali smo u veslanju”

Foto: Press

Braća Martin i Valent Sinković uvjerljivo su izborili plasman u finale dvojaca na pariće na drugom Svjetskom kupu u Poznanu.

U svojoj polufinalnoj utrci, koju možemo nazvati finale prije finala, braća Sinković pobijedila su s vremenom 6:13.29, ostavivši iza sebe posadu Poljske s vremenom 6:15.46 i posadu Nizozemske s vremenom 6:16.24. U drugoj skupini mjesto u finalu izborile su posade Australije, Njemačke i Nizozemske 2.

“Zadovoljni smo jako s utrkom. Dobro smo se osjećali, kontrolirali smo od samog početka što je naše najbolje veslanje. Ima još prostora za napredak u finalu, ali bila je jaka grupa i vjerujemo da će Nizozemci i Poljaci biti i sutra najjača konkurencija”, rekao je Valent Sinković.

“Očekivali smo jednu tvrdu utrku od početka, a na kraju je bilo od početka kontrolirano. Jako smo zadovoljni, uživali smo u veslanju, sutra idemo još bolje odveslati i nadamo se pobjedi!”, rekao je Martin Sinković.

Finalna utrka na rasporedu je sutra, 19. lipnja u 11:38, a utrku možete pratiti na službenoj stranici www.worldrowing.com.