Severina na koncertu u Sarajevu puna emocija plakala pred publikom

„Dobrodošao u klub“ koncert je koji će sarajevska publika, ali i Severina, sasvim sigurno dugo pamtiti. Osim što je više puta zaplakala, Seve je poručila: „Hvala vam što ste mi nahranili srce u ovim danima kada ono slabi“, piše tportal.hr.

severina-2-630

Glazbenu bajku ‘Dobrodošao u klub’ njena glavna protagonistkinja Severina Vučković nastavila je u subotu navečer u Sarajevu u okviru velike regionalne turneje. Olimpijska dvorana Zetra bila je ispunjena gotovo do posljednjeg mjesta, a sarajevska publika horski je pjevala sa svojom miljenicom kako nove, tako i one stare hitove.

Seve Nacionale rasplesala je Sarajlije odmah na početku koncerta ‘Italianom’, a uslijedile su ‘Uzbuna’, ‘Lola’, ‘Tarapana’ i ‘Mili moj’ kada je Severina prvi put zaplakala pred publikom govoreći kroz pjesmu da je voli.

Poput velikih svjetskih glazbenih imena, i Seve se nekoliko puta tijekom koncerta presvlačila u odlične scenske kostime, pokazujući da je u izvrsnoj formi, a vizualnom dojmu pridonijeli su i atraktivni plesači i plesačice.

Dok je izvodila hit ‘Ostavljena’, pjevačica je na bini bila s viskijem i cigaretom, a romantična atmosfera potrajala je uz ‘Pogled ispod obrva’, ‘Tridesete’, ‘Virujen u te’, ‘Grad bez ljudi’, kada je Severina ponovo zaplakala i promuklim glasom na bis otpjevala s publikom refren te pjesme nastavljajući stihovima pjesme ‘Gardelin’.

Sarajevski koncert, za razliku od prethodnih, bio je prilika za prvo javno izvođenje novog singla ‘Hurem’ koji je popularna Seve objavila početkom ovog tjedna.

„Željela sam studirati u Sarajevu, ali se desila ’91. Hvala vam što ste došli. Niko nema srce kao vi. Hvala vam što ste mi nahranili srce u ovim danima kada ono slabi“, kazala je Severina pred kraj koncerta te na sceni još jednom otpjevala ‘Italianu’.