RUŽIČASTI PETAK: Muzej čokolade svim damama nudi akcijske cijene i gratis stručno vođenje

Foto: Press / Muzej čokolade

Povodom Mjeseca borbe protiv raka dojke koji se već tradicionalno prepoznaje po ružičastoj vrpci u Muzeju čokolade Zagreb 16. listopada održat će se Ružičasti petak.

Na taj dan sve žene koje u muzej dovedu svoju baku, majku, sestru, kćerku, sestričnu ili prijateljicu moći će iskoristiti akcijske cijene ulaznica.

“Uz jednu kupljenu ulaznicu po redovnoj cijeni drugu ulaznicu namijenjenu ženskoj osobi u pratnji nudimo u pola cijene. Osim toga, sve dame koje nam se taj dan najave na stručno vodstvo u 19:15 moći će ga dobiti gratis”, objavljeno je iz Muzeja čokolade.

“Naš Muzej već je prepoznatljiv po ružičastoj sobi u kojoj je izložen porculan vezan uz ritual ispijanja čokolade. To nam je bio poticaj da i mi pridonesemo mjesecu ružičaste vrpce i da svim damama ponudimo povoljnije cijene ulaznica. Naravno, sve s ciljem osvještavanja žena na borbu protiv raka dojke”, pojašnjava kustosica Muzeja Anita Ruso.

Zbog odgovornosti prema posjetiteljima i pridržavanja svih preporučenih mjera u vođenoj turi u Muzeju može biti maksimalno 12 osoba. Rezervacije mjesta su moguće pozivom na broj 01 2092 966.

Muzej se nalazi u centru Zagreba, u Varšavskoj 5, na prvom katu kojem se pristupa i liftom. U prostorima muzeja nema prepreka za invalidska kolica. Redovna cijena ulaznice za odrasle je 60,00 kn.