PRONAĐEN JE! Zagrepčani pomogli policiji, priveden je muškarac koji je pretukao spasioca na Šalati

PREPOZNAJETE LI GA? Ove slike objavila je zagrebačka policija i moli građane za pomoć
Foto: PU Zagrebačka

Nedavno smo objavili vijest da Policijska uprava zagrebačka traga za muškarcem zbog nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a sada stiže vijest da je pronađen.

Suradnja građana i policije rezultirala pronalaskom muškarca kojeg se sumnjiči da je teško ozlijedio spasioca, objavila je PU zagrebačka.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Teška tjelesna ozljeda” na štetu 23-godišnjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 24-godišnjak 16. lipnja 2019. godine u Ulici Šalata, na prostoru športskog rekreacijskog centra, kod bazena došao u verbalni sukob s spasiocem, nakon što je više puta upozoren da ne smije skakati u bazen. Nakon toga osumnjičeni ga je fizički napao na način da ga je prvo udario glavom u njegovu glavu, da bi ga potom još jednom udario i rukom u glavu pri čemu je spasioca teško ozlijedio.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Ujedno Policijska uprava zagrebačka zahvaljuje svim građanima koji su dali korisne informacije.

Komentari