PRILIKA ZA SVE AVANTURISTE: Survivor održava otvoreni casting u Zagrebu!

Foto: Nova TV

Survivor, jedan od najuzbudljivijih i najpoznatijih zabavnih showova na svijetu, ponovno otvara svoja vrata i poziva sve hrabre pojedince koji su spremni suočiti se s izazovima i adrenalinskim avanturama da se prijave u treću sezonu!

Osim što zainteresirani kandidati svoje prijavnice mogu poslati putem stranice novatv.hr/survivor, u utorak, 10. listopada održat će se i otvoreni casting u Zagrebu s početkom u 12h na adresi Instant Office, Radnička cesta 80.

Svi potencijalni kandidati imaju priliku svoju ljubav prema avanturama, natjecanju, adrenalinu i nepredvidivim izazovima dovesti na višu razinu, a pridružit će im se i prošlogodišnji kandidati Anđela Ćaćić, Leo Cvetković i pobjednica druge sezone Antonia Ivić.

“Najiskreniji savjet ako se premišljate bi/ne bi jest da pošaljite prijavnicu, nećete požaliti sigurno. Tada ćete shvatiti da ste donijeli najbolju odluku u svom životu, a proći će brzo kao što godišnji prođe. Ako odete, budite iskreni, pravedni, strpljivi i slušajte svoju intuiciju”, izjavila je Antonia Ivić koja će na otvorenom castingu podijeliti svoja iskustva i savjete sa svima koji se žele okušati u ovoj pustolovini.

“Ovo je prilika koja će odvažnima obogatiti životno iskustvo. Prijavite se i otvorite vrata adrenalinskoj pustolovini koja će testirati vaše granice. Ne čekajte, već zakoračite hrabro prema iskustvu koje će vas promijeniti zauvijek!”, poručuju organizatori.