PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVJEKA? Policija ga traži i moli građane za pomoć

Foto: MUP

Zagrebačka policija moli građane za pomoć u identificiranju muškarca koji se sumnjiči za više drskih krađa po zagrebačkim trgovinama.

U utorak, 11. srpnja 2017. oko 19.50 sati na adresi u Zagrebu na Čulinečkoj cesti u trgovini počinjeno je kazneno djelo razbojničke krađe, pri čemu je pljačkaš otuđio novac, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se najvjerojatnije radi o istom počinitelju čije fotografije je policija objavila u kolovozu, u vezi s drskom krađom u trgovini, u Ulici Gjalskog.

Osoba na priloženim fotografijama koje su snimljene nadzornim kamerama dovodi se u vezu s navedenim kaznenim djelima, a radi se, kako priopćava policija, o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose.

U vrijeme počinjenja krađe bio odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s motivom američke zastave i imao je vidljivu tetovažu na lijevoj nadlaktici, sive traper hlače, obuven u crne tenisice, a na glavi je nosio tamnu šilt kapu.

Policija moli građane, ako imaju saznanja o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr

Više informacija i fotografija potražite na ova dva linka:
1. http://www.zagrebacka.policija.hr//MainPu.aspx?id=271525
2. http://zagrebacka.policija.hr/MainPu.aspx?id=264854

Foto: MUP
Komentari