Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija ga traži zbog nesreće u kojoj je jedna žena teško ozlijeđena

Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija objavila je nove pojedinosti o nesreći koja se 11. svibnja oko 14.40 sati u Zagrebu, na raskrižju Ulice Rudolfa Kolaka i Grižanske ulice.

Budući da je nakon što je autom naletio na pješakinju vozač pobjegao s mjesta prometne nesreće, policija je objavila i njegovu fotografiju te zamolila građane da pomognu u njegovoj identifikaciji.

“Iako je prema obavijestima prikupljenima neposredno nakon prometne nesreće proizlazilo da je nepoznati vozač upravljao osobnim automobilom marke Opel Astra, daljnjim provođenjem kriminalističkog istraživanja u vezu s prometnom nesrećom dovodi se osobni automobil marke Audi, model A4, japansko crvene boje, godine proizvodnje 1995.-2001”, stoji u priopćenju PU zagrebačke.

“Također, na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o prometnoj nesreći. Muškarac je starije životne dobi, bio je odjeven u crnu majicu s kapuljačom i radne hlače. Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj telefona 01/6333-410 ili 192”, poručila je PU zagrebačka.

Podsjetimo, policija je ranije objavila da je pješakinja zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život.