Predstavljeno je sedmo izdanje enogastronomskog događanja – Wine EnoGASTRO Vip Event

Nakon šest vrlo uspješnih godina i brojnih (27) za turizam vrlo edukativnih druženja, Wine EnoGASTRO Vip Event održati će se i sedmu godinu zaredom! Tijekom ožujka, Ricerca Mercato organizira ovaj enogastronomski događaj u gradovima diljem hrvatske obale i u hrvatskom glavnom gradu.

I ove godine organizator je odabrao istih pet vrhunskih enogastronomskih destinacija kao i lani a datumi i hoteli su:

Rijeka (01.03. – Hotel Bonavia Plava Laguna)
Novigrad (03.03. – Hotel Rivalmare & Centar za manifestacije i kulturu CMIK)
Split (15.03. – Hotel Amphora)
Zadar (17.03. – Falkensteiner Hotel & Spa Iadera)
Zagreb (29.03. – Hotel Antunović)

Cilj ovih događanja je edukacija ljudi zaposlenih u ugostiteljskim i turističkim djelatnostima s ciljem povećanja njihovg znanja i poboljšavanja kvalitete usluge. Gosti će moći prisustvovati radionicama i edukacijma koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i barista kao što su Mira Šemić, Jure Andrijašević, Sanja Krmpotić i drugi. Osim educiranja, cilj ovog događanja jest i povezivanje lokalnih proizvođača s ljudima iz HoReCa sektora.

Gosti će imati priliku upoznati se s lokalnim i regionalnim proizvođačima te dogovoriti s njima buduću suradnju. Pošto je ovaj događaj namijenjen isključivo ljudima iz HoReCa sektora, ulaz i sudjelovanje na edukacijama potpuno su besplatani – sve s ciljem povećavanja kvalitete usluge i ponude hrvatskog turizma i ugostiteljstva.

Ovaj vrlo kvalitetni projekt ima važnu potporu od Hrvatske turističke zajednice, od domaćina – županija, gradova i njihovih turističkih zajednica i poneka županijska obrtnička komora a pokrovitelji su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.
Više informacija o samom događaju, programu i predavačima možete pronaći na web stranici dantes.biz i na društvenim mrežama organizatora Wine EnoGASTRO Vip Eventa.