Predstavljena knjiga “Dnevnik gradske cure” Andree Andrassy

Andrea Andrassy, popularna kolumnistica portala Index.hr, promovirala je svoju prvu knjigu, zbirku kolumni „Dnevnik gradske cure“.

Dnevnik-gradske-cure

Andrein prijatelj i pisac Hrvoje Šalković rekao je kako je knjigu pročitao u jednom dahu i da je Andrea postigla da kolumne unutar knjige odlično funkcioniraju kao cjelina.

Urednik knjige, Nenad Rizvanović, naglasio je da je Andrein stil pisanja rijetko dobar i humorističan, te da svatko može napisati SF roman, ali ne može svatko biti toliko zabavan koliko je Andrea u svojim tekstovima. Kako je Andrassy rekla, upravo joj je Rizvanović pomogao da shvati da nisu baš sve ideje koje ima dobre ideje, ali joj je pomogao i da vidi koje ideje jesu dobre.

Knjiga Andree Andrassy izašla je u izdanju Naklade Ljevak, a najavljena je ovim riječima:

„Intrige. Spletke. Političke zavjere. Seksi savjeti o hortikulturi.

Ovo je popis stvari koje nećete pronaći u knjizi ‘Dnevnik gradske cure’. Andrea Andrassy nas kroz seriju odabranih kolumni vodi u svijet muško-ženskih odnosa, prekida, torte od sira i, možda najvažnije od svega, otkriva kako postati petorazredni glumac u trećerazrednoj seriji. Za dodatnu vrijednost, tu su i vodič kroz najpopularnije dijete sezone, iscrpan plan za spas BDP-a te odgovor na vječno pitanje: ‘Je li Batman gay?’ Plus, unutra je golišava slika.“