Popularna HTV-ova zabavno–mozaična emisija “Kod nas doma” dobiva voditeljsko pojačanje

Foto: HRT

Dugogodišnja radijska i televizijska novinarka Jelena Ćulibrk Pajić, novo je voditeljsko pojačanje zabavno–mozaične emisije “Kod nas doma”.

Nakon mnogih TV angažmana, Jelena Ćulibrk Pajić dobro poznato lice HTV – ovih emisija “Dobro jutro, Hrvatska” i “Bingo show”, ne skriva oduševljenje da se pridruži ekipi “Kod nas doma#.

Njezin dolazak, zasigurno će unijeti svježinu i novu energiju u već provjereno kvalitetan zabavni sadržaj popularne emisije, poručuju iz HRT-a.

“Drago mi je da se Jelena pridružila našem timu. Izvrsna je novinarka i voditeljica, dobro pripremljena i ugodna u razgovoru s gostima tako da će sigurno doprinijeti kvaliteti i gledanosti emisije,” ističe urednica projekta “Kod nas doma” Elizabeta Biočina.

“Moderna emisija, zanimljivi gosti, odlične teme, aktualna društvena zbivanja – sve je to emisija ‘Kod nas doma’. Poziv da im se pridružim mi je kompliment – odlični urednici, novinari, Barbara i Iva. Hvala im svima na lijepoj dobrodošlici! Veseli me rad na novoj emisiji, novi ljudi koje ću upoznati, novo iskustvo koje ću steći. Gledamo se u ‘Kod nas doma’ na Prvom programu od ponedjeljka do petka u 17:20 sati,” kazala je Jelena.

Emisiju “Kod nas doma” možete pratiti svakoga radnog dana na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 17.20 sati. Emisija je dostupna i putem mobitela, računala i tableta s pomoću multimedijske usluge HRTi.