Policija pronašla 46-godišnju ženu koja je u Botincu grebala automobile i bušila gume!

Policija
Ilustracija | Foto: ZG express

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila tri kaznena djela “oštećenje tuđe stvari“.

Sumnja se da je između 18 i 19. ožujka 2021. godine došla u Ulicu Dunda Maroja u Zagrebu, prišla osobnom automobilu marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 66-godišnjaka te odgovarajućim alatom napravila ogrebotinu duž lijeve strane vozila i to u dužini od oko dva metra te se potom dala u bijeg.

Otprilike dva tjedna kasnije, između 2. i 3. travnja 2021. godine, sumnja se, u Ulici Kozarčeve Tene prišla je osobnom automobilu marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjakinje. Potom je, sumnja se, odgovarajućim alatom izrezala oba desna pneumatika vozila, nakon čega se dala u bijeg.

Nekoliko dana kasnije, 9. travnja 2021. godine oko 4.15 sati osumnjičena je ponovo došla u Ulicu Dunda Maroja i prišla istom osobnom automobilu kao i u ožujku. Ovaj put, sumnja se, odgovarajućim je predmetom probušila zadnji lijevi pneumatik te pobjegla s mjesta događaja.

Materijalna šteta iznosi oko 13.100 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari